• PON - NED 00-24
  • Goricka 43, Trebinje BIH
  • + 387 65 066 006

DOBRODOŠLI  RAS RENT A CAR

Ras Rent a Car  sa sjedištem u Trebinju/ Bosna I Hercegovina pokrenut je kao ideja o osnivaju porodičnog biznisa dvoje mladih ljudi koje su svoje dosadašnje radno iskustvo upravo stekli u turizmu. Radeći iste,  manje više slične poslove,  Ljiljana I Miodrag odlučili su  pokrenuti vlastiti posao i sa mnogo entuzijazma započeti jedno novo poglavlje.

Dostupni 00-24 h potrudićemo se odgovoriti na sve vaše zahtijeve. Individualni pristup svakom klijentu, direktna komunikacija bez posrednika, razlog je da nas kontaktirate, te  brzo i efikasno dobijete sve informacije na jednom mjestu.

U CILJU NIJE KRAJ

Ukoliko trebate automobil, a nalazite se u Bosni I Hercegovini, Hrvatskoj ili pak Crnog Gori , pozovite Ras rent a car, a mi ćemo vozilo u najkraćem mogućem roku dostaviti na traženu adresu. Svi automobili uredno su servisirani, osigurani kaskom, te opremljeni za ljetnu kao i zimsku vožnju. U našoj ponudi pronaći ćete I nove automobile, koji su rezultat naše želje i volje da pratimo svjetske standarde.

BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA. BRZO. JEDNOSTAVNO

Mi smo pioniri socijalnog preduzetništva u jugoistočnoj Hercegovini.
Stavljamo dobrobit naše zajednice ispred ličnog profita!

„Ras rent a car & logistics“ je nastao je kao rezultat sve veće turističke potražnje za smještajem u Trebinju i Ivanici, malom mjestu u općini Ravno u Federaciji Bosne i Hercegovine, uz granicu sa Republikom Hrvatskom, koje je udaljeno 15 km od Trebinja, a 6 km od Dubrovnika.

Ovo mjesto ima 139 stanovnika, koji su transportno potpuno izolovani od okolnih mjesta.

„Ras rent a car & logistics“ posluje po principima socijalnog preduzetništva, odnosno ima i društvenu misiju da se bavi rešavanjem društvenog problema isključenosti osoba treće dobi sa područja Ivanice te sela Bobovište, Kutina i Šćenica iz društvenog života zbog fizičke izolacije njihovih naselja i nepostojanja bilo kakvog javnog transporta. Mi angažujemo svoja vozila na prevozu tih osoba, kako bi im omogućili pristup javnim institucijama, ljekarima, prodavnicama, ali i kulturnom i sportskom životu Grada Trebinja.

Slijedimo viziju Billa Draytona, osnivač prve globalne organizacije za socijalno preduzetništvo „Ashoka”: “Kad god društvo “zaglavi“ ono treba preduzetnika/preduzetnicu koji/a će da uvidi priliku, da svoju viziju pretvori u realnu ideju, potom u stvarnost i u konačnom u novi obrazac širom društva… Mi trebamo takvo preduzetničko vođstvo … To je posao socijalnih preduzetnika.“

Mi smo pioniri socijalnog preduzetništva u regiji jugoistočne Hercegovine, a ova vrsta poslovanja u našem društvu je u začetku. Vjerujemo da zajednica i država moraju prepoznati značaj socijalne ekonomije za ublažavanje posledica ekonomske krize i za sveopšti društveni razvoj.

„Ras rent a car & logistics“ je uspostavljen uz podršku Projekta zapošljavanja mladih (YEP) i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC).,,

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!